Voedingsadviezen

Voor de haargroei en het ontzuren is gezonde voeding essentieel. Als u gaat ontzuren krijgt u van ons tips over welke voeding u het beste kunt eten. Het kan hierbij gaan om algemene tips of op maat gemaakte adviezen.

Niet al het eten is even gezond voor iedereen. Net als een auto kan lopen op benzine of diesel, kan het ene voedsel door sommige mensen beter verdragen worden dan door anderen.

Het bloedgroep dieet

Bij het geven van persoonlijke voedingsadviezen hanteren wij een aantal uitgangspunten. Een ervan is het bloedgroepdieet.

In onze voeding en ons bloed zitten lectinen. Dit zijn eiwitten die kunnen reageren met antigenen van de bloedcellen. Het soort lectinen en het soort antigenen bepaalt of voeding en bloedcellen met elkaar reageren.

Het bloedgroep dieet is niet wetenschappelijk bewezen, maar wij hebben er goede resultaten mee bereikt. Een man van 20 jaar bijvoorbeeld kwam als klant sterk verzuurd bij ons. Hij leefde zeer gezond en at veel groente en fruit en had relatief weinig stress. Bij navraag bleek dat hij alleen alles at dat niet bij zijn bloedgroep paste. Na aanpassing van zijn voeding, verliep de ontzuring voorspoedig.

Persoonlijk voedingsadvies

Naast globale richtlijnen kunnen wij ook voedingsadviezen op maat maken. Hiervoor gebruiken wij een computerprogramma waarmee o.a. de zuur-basen verhouding in de voeding nauwkeurig berekend kan worden.

Met een vragenlijst die u invult kunnen wij levensmiddelen selecteren die u graag eet. Deze vormen dan de basis voor een 2-wekenmenu met o.a. recepten en een persoonlijke zuur-basen tabel.

Zo kunnen wij u een weekmenu geven dat bijvoorbeeld 10x zo basisch is dan gemiddelde gezonde voeding en het ontzuringsproces zo enorm versnelt. Naast basische voeding kunnen wij ook letten op bijvoorbeeld de hoeveelheid caloriën zodat u tevens kunt afvallen, aankomen of uw huidige gewicht behouden.

HairReset voor haarproblemen bij vrouwen HairReset voor haarproblemen bij mannen HairReset - Natuurlijk haarherstel
Voor professionals Contact Vestigingen